2018. október 17., szerda

MiNik- játszva okosodunk

A szülőknek mindig nagy fejtörést okoz, hogyan is fejlesszék a csemetéiket és mindezt lehetőleg könnyen, természetesen. A nagyszülők pedig gyakran gondolkodnak el azon, hogy milyen kis apróságokkal lepjék meg az unokájukat, ami egyszerű, de mégis sokat ad a fejlődéséhez. A MiNik termékek ehhez nyújtanak segítséget a szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, akinek kisgyerekek vannak a környezetében.
Legyen szó akár ilyen játszószőnyegről

Kép forrása
vagy akár MiNik Kid készletről, mely abban segít, hogy a gyerekek le tudják foglalni magukat utazás közben, várakozva az orvosi rendelőben. Gondolom nem csak nekem okoz néha fejtörést, miközben várakozunk valahol, hogyan is foglaljam le a legkisebbet. Nos, nézegetve a fényképeket, a MiNik Kid készlet ebben hatalmas segítséget tud nyújtani.

Forrás
A készlet tartalmaz többek között ilyen színfelismerő filcjátékot

Forrás
kirakósat

Forrás
mágneses horgászjátékot és még sok mást.

Forrás
De készítettek ilyen cuki marok állatokat is, melyeket szettben meg lehet rendelni hajgumival és nyaklánccal is. Mondjátok, hogy nem édesek!

Forrás
Forrás

Nekünk egy kislányos cicás marokállatunk van, amit csak Cicónak hívunk. Nos Cicóról annyit kell tudni, hogy amikor kibontottam a csomagot és a Kicsi meglátta, egyből rázendített, hogy "Sziszi" (ez nálunk a cica akar jelenleg lenni) és szó szerint kikapta a kezemből. Nos, innentől kezdve Cicó ott volt a kezében amikor motorozott, amikor krémtúrót evett (Kapott belőle ő is bőven. Jelentem, remekül mosható volt!) vagy csak úgy megszokásból. Cicó lett a mindenhol-ide-oda cipelő marokbabája.

Forrás

Továbbá van ilyen felhőcskés nyaklánca és hajgumija is az én kis csajszimnak, aki kora ellenére (15 hónapos) bizony nagyon kis csajos. Imádja a hajpántokat, sálakat, táskákat és a hajgumikat is annak ellenére, mint ahogy a képen is látszik, a haja még nem hosszú. 😂

Saját fénykép! Felhasználása tilos!
Amit még a termékekről tudni kell és szerintem nagyon kiemelendő, hogy nem tömeggyártásról van szó. A MiNik termékeket egy kisgyerekes édesanya találta ki és valósította meg, készíti el. Szívből tudom a figyelmetekbe ajánlani a termékeit!

Látogassatok el a Facebook oldalukra
és az Instagramukra is


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése