2018. szeptember 25., kedd

Két Epoch termék érzékeny bőrre

Említettem már egy régebbi bejegyzésben, hogy rendkívül érzékeny a bőröm és nagyon hajlamos az ekcémára. 32 éve küzdök ezzel a bőrbetegséggel, kisebb-nagyobb sikerrel. Jelenleg azt tudnám mondani, hogy nem vészes a bőröm állapota, de ennek ellenére bizonyos helyeken megvannak a vörös foltok, néhol a plakkok és természetesen a viszketés is mondhatni rendszeres. Na meg néhol a bőrön való beszakadás is, ami az egyik legfájdalmasabb mellékhatása ennek a bőrbetegségnek.

Lehetőségem adódott arra, hogy kipróbáljak két Epoch mintaterméket tesztelésre. Az egyik egy fürdető volt, a másik pedig egy krém.

 

Hibiszkuszos fürdető testre és hajra

A fürdető hibiszkuszvirágot tartalmaz, melyet az ázsiai és az dél-amerikai ősi kultúrában a fejbőr és a haj ápolására használtak. Hidratálja és ápolja  hajat, valamint a bőrt.
A terméket hab formájában lehet kipumpálni a flakonból és meg kell mondnom, hogy nem találkoztam még hab formájú fürdetővel. Rendkívül könnyű, selymes volt az állaga. Olyan természetes. Az illata nagyon finom, könnyű eloszlatni a habnak köszönhetően a bőrön és tényleg kellemes volt a használata. Nem húzódott utána a bőröm, nem viszketett, nem pöttyösödtem ki, kellemes volt. Nem mellesleg pedig nagyon finom az illata.

Baobab testápoló

Ez a krém shea vajból és afrikai majomkenyérfa gyümölcséből lett elkészítve és egyszerűen fantasztikusnak tartom. Ugyanolyan könnyed, mint a habfürdető is volt. Lágy, könnyen lehet eloszlatni a bőrön, nem hagy zsíros érzetet és egyáltalán nem is zsíros a krém. Könnyed, laza, nagyon szuper hidratáló. Mivel mintát kaptam, így kimondottan egy adott ekcémás területen teszteltem napokig. Javulást nem tapasztaltam, viszont azt igen, hogy nem viszketett úgy a bőröm, ez pedig azt jelenti, hogy jól hidratálta. Nem volt annyira plakkos sem és számomra már az félsiker, ha nem akarom véressé vakarni az adott területet. 

Mind a két terméket szívből tudom ajánlani az érzékeny bőrűeknek. Akár felnőttekről van szó, akár gyerekekről. Az Epoch termékek ősi gyógynövénykultúrára épülnek és a két termék használata során könnyedséget, természetességet éreztem.
A fürdető tisztította és hidratálta az érzékeny bőrömet, a testápoló pedig remekül hidratálta a kiszáradt részeket. Tudom a figyelmetekbe ajánlani a termékeket!

ITT tudtok utánuk olvasni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése